PLAZA DE MEERPAAL

PLAZA DE MEERPAAL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Plaza de Meerpaal. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 22:34 Het broodje warm vlees was niet te eten...het vlees was kromgetrokken en bikkelhard...dreef van de sate saus na 2 happen weggedaan was niet te eten...rest oke
6 mei 2022 om 20:52 Ik miste het spiegelei bij de nasi.
2 mei 2022 om 20:58 Heb er vandaag besteld en ruim 1 week geleden. Normaal altijd helemaal goed niks te klagen. Maar vroeg beide keren friet goed doorgebakken allebei de keren is het niet goed doorgebakken. Rest is wel top. En prima bezorging!
1 mei 2022 om 23:30 Het was weer lekker.
21 mrt 2022 om 10:22 Netjes op de tijd bezorgd wat we hadden aangegeven, eten was nog heerlijk warm
18 mrt 2022 om 22:58 Heerlijk eten Supersnel bezorgd
4 feb 2022 om 20:02 Jammer dat de patat lauw was.
24 jan 2022 om 21:03 I live 3 mins away and i still got food delivered 90 mins after my order. Worse fast food ever,it should be called slow food instead.
14 jan 2022 om 20:34 Helaas was de patat wat slap
14 jan 2022 om 20:31 Meer dan een uur moeten wachten op mijn bestelling. Vind dat persoonlijk erg lang. Eten smaakte wel weer heel goed
2 jan 2022 om 22:46 Het eten was lauw, de frites had veel zwarte stukjes. Het eten vante voren ingepland, tóch een half uur te laat bezorgd!
2 jan 2022 om 20:41 Slappe friet en anderhalf uur moeten wachten op het eten.